Wiek: 27 Dołączyła: 23 Mar 2010 Posty: 247 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-09, 21:47
Cudo!
_________________ Człowiek jest w stanie wszystko pojąć, tylko nie może zrozumieć, dlaczego ktoś inny wyciera nos nie tak samo jak on...
by Iwan Turgieniew
mega zacne .... jakbym swoją firmę widziała...pełen przekrój od samobójców poprzez heroinistów i homo na alkoholikach kończąc. aczkolwiek mój faworyt to pan z suszarką :D
_________________ Nie jestem klockiem Lego, nie muszę do niczego pasować.
http://demotywatory.pl/19...czka-do-dywanow - tęcza i motyl to niebezpieczne znaki? Jak to dobrze, że jestem przedstawicielem laickiej "cywilizacji śmierci" i nie mam takich problemów.
http://krakow.gazeta.pl/k...wego_Sacza.html - geje, satanizm i okultyzm! Samo to, co najlepsze! Chyba będę musiał wybrać się do Nowego Sącza. Jak sądzicie, czy już w tym roku zapanuje tam radosny promiskuityzm pod znakiem Urana ku chwale Szatana?
_________________ "For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three."
- Alice Kahn
Wysłany: 2010-07-22, 17:47
Raczej należy się spodziewać krucjaty nawiedzonego Rysia Nowaka. Może znajdzie czas w przerwie między rozprawami z Różowym Księciuniem Ciemności i Precelków.
Tak czy siusiak, jadę tam na przeszpiegi, jak tylko wrócę ze stopa. Będę szerzyć zło.
Tylko czemu południe kraju to takie pojeby?
Zastanawiałam się właśnie nad tym logiem Nowego Sącza - gdzie oni sie dopatrzyli okultyzmu i satanizmu? w sloganie 'Dobrze wróży'?
W tym kraju chyba nigdy nie będzie dobrze.
_________________ And now you just keep trying and trying to find out where you belong
And I know you feel helpless now, and I know you feel alone
That's the same road, the same road that I'm on
Zastanawiałam się właśnie nad tym logiem Nowego Sącza - gdzie oni sie dopatrzyli okultyzmu i satanizmu? w sloganie 'Dobrze wróży'?
Satanizmu dopatrzyli się w tym czarnym prostokąciku na środku dłoni. I tak się teraz zastanawiam, czy Cola Zero to napój dla satanistów, bo ma czarną nakrętkę. A jeszcze ten czerwony napis na czarnym tle... Prawie jak z okładki płyty black metalowej.
_________________ "For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three."
- Alice Kahn
Naprawde....? Czearny kwadracik to ostatnia rzecz na jaką zwróciłam uwagę - bardziej interesowały mnie kolory.
..... czy ludzie nie mają co robic? albo są strasznie przewrażliwieni..
_________________ And now you just keep trying and trying to find out where you belong
And I know you feel helpless now, and I know you feel alone
That's the same road, the same road that I'm on
Wysłany: 2010-07-25, 00:39
tibbets napisał/a:
nikko_niki napisał/a:
Satanizmu dopatrzyli się w tym czarnym prostokąciku na środku dłoni. I tak się teraz zastanawiam, czy Cola Zero to napój dla satanistów, bo ma czarną nakrętkę. A jeszcze ten czerwony napis na czarnym tle... Prawie jak z okładki płyty black metalowej.
Czerwień jest też w zbrodniczym piwie Warka. Czyli pijąc Warkę, czynisz zło.
Tym katopojebom z Nowego Sącza może chodziło o tą tęczę - znak gejóW?
Wiek: 27 Dołączyła: 23 Mar 2010 Posty: 247 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-25, 12:09
Cytat:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Dobre! Biedny kibelek nie jedno widział
Sama, gdzieś tam na finiszu ostrego, długotrwałego zapieprzu, gdy red bull itp. już zupełnie nie działały, dość poważnie rozważałam drzemkę w kabinie...
_________________ Człowiek jest w stanie wszystko pojąć, tylko nie może zrozumieć, dlaczego ktoś inny wyciera nos nie tak samo jak on...
by Iwan Turgieniew
Był konkurs na przedstawienie wizji Polski 2050. Niektóre pomysły są naprawdę niesamowite. Szczególnie spodobała mi się babcia z terminatorem i pałac prezydencki. Szkoda tylko, że większość tych pomysłów jest ponura i bardzo pesymistyczna.