tez nie wiedzialem co to EOT :P. dobrze wiedziec. w kazdym razie uwazam ze ta klotnia nie ma sensu, mala bestia nie powiedziala nic personalnie ani atakujac kogokolwiek. akurat wiem cos o tym bo ja pisze bardzo niedbale i praktycznie wszyscy mnie za to na forum atakowali ale nie przypomiam sobie zeby mala bestia brala w tym udzial. to raczej jakies nieporozumienie z ta klotnia. moze zapomnijmy o tym incydencie dyplomatycznym. ;)
zdarza mi się robić błędy, a szczególnie jak szybko pisze na klawiaturze
Zawsze można przeczytać post po napisaniu i poprawić ewentualne literówki, błędy interpunkcyjne, ortograficzne, spacje w złych miejscach itp.
Przeczytałam tego posta, od którego wszystko się zaczęło, chyba z pięć razy. I choćbym nie wiem, jak się starała, nie widzę w nim ataku, obrazy, zarzutu i złych chęci. Bardziej luźną uwagę, może delikatne podniesienie na duchu: nawet, jak błąd się popełni - zawsze można go poprawić.
Może warto czasem dać ludziom kredyt zaufania, merlinko?
Wysłany: 2010-04-30, 08:51
merlinka69 napisał/a:
Po co prowokujesz? Teraz to już obrażasz , zresztą jak i na początku.
Mała Bestia jest ostatnią osobą na tym forum osobą skłonną do prowokacji, nie wspomnę o obrażeniu kogokolwiek.
W całej tej wymianie zdań byłaś jedyną obrażającą stroną.
Strach pomyśleć co będzie dalej, przy jakimś ostrzejszym temacie dyskusji.
Wysłany: 2010-05-01, 10:17
Viento może właśnie je skasuj, inaczej każdy po przeczytaniu tych postów zechce się do nich w jakiś sposób odnieść, bo ciężko przejść obojętnie wobec chyba pierwszej takiej ostrej wymiany zdań. To forum jest dla mnie oazą spokoju, wzajemnego szacunku i zrozumienia, jest niewielkie więc panuje serdeczna atmosfera, większość użytkowników kojarzy się wzajemnie. Dlatego tak je lubię. Nie zmieniajmy tego.
_________________ "Rób co chcesz, a ludzie niech gadają"